Hi, ik ben Cheryl Porcelijn

een gedreven webdesigner en technologie-enthousiasteling met een scherp gevoel voor strategie en ondernemen. Mijn passie voor websites en technologie, in al hun facetten, heeft me op een fascinerende reis geleid.

Enige tijd geleden heb ik mijn roeping ontdekt: het opleiden van webdesigners.

In Den Haag studeerde ik Communicatie en Multimedia Design, en tijdens mijn studie kon ik mijn passie volgen met een stage bij Mindcorp, een toonaangevend Digital Design Agency in Londen.

Terug in Nederland ben ik nooit gestopt met leren. De wereld van webdesign en technologie is voortdurend in beweging, en ik blijf mezelf bijscholen om altijd up-to-date te blijven. Ik verslind boeken over allerlei onderwerpen die gerelateerd zijn aan mijn werk, van design tot strategie, en van e-mailmarketing tot podcasts. Gelukkig ben ik net zo gepassioneerd over mijn vak als over de boeken van mijn favoriete auteur, Kate Mosse.

Dol op groei!

In 2022 heb ik mijn roeping gevonden in het opleiden van webdesigners, en mijn missie is om binnen twee jaar 100 getalenteerde webdesigners op te leiden en de opleiding te accrediteren. Mijn ultieme doel is de wereld van webdesign te transformeren en een blijvende impact te creëren, zodat elke ondernemer toegang heeft tot een webdesigner die ze nooit meer willen laten gaan.

In die ervaring heb ik ook geleerd hoe je zelf een eigen fijn webdesignbedrijf kunt opbouwen. Eentje die volledig bij je past. Om te werken vanuit je talenten.

De kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd en die wil ik graag delen met andere webdesigners. Daarom heb ik een opleiding ontwikkeld speciaal voor jou als webdesigner.

Passie

Naast mijn werk ben ik een enthousiaste fan van “Supernatural,” met een speciale bewondering voor Jensen Ackles en zijn project, Radio Company.

De opleiding voor webdesigners

Bij mij staat webdesign gelijk aan veel meer dan enkel het construeren van websites. Mijn opleiding voor webdesigners reikt verder dan de technische aspecten. Ik ben er om je te begeleiden op je weg naar succes. Mijn ultieme doel is dat jij het maximale potentieel uit je website haalt, want dat is uiteindelijk waar het om draait.

Inmiddels heb ik het voorrecht gehad om 7 getalenteerde webdesigners te begeleiden op hun reis naar efficiënt en gestroomlijnd werken. Mijn opleiding voor webdesigners is speciaal ontworpen voor degenen die zich verder willen ontwikkelen in dit vakgebied.

Wil jij weten of dit traject perfect is voor jou? 

Download de brochure voor alle details over deze opleiding.