Voor webdesigners die willen groeien naar een efficiënt en simpel proces zodat jij meerdere projecten naast elkaar kan hebben lopen zonder kwaliteitsverlies.

Een 1-op-1 opleiding van 6 maanden voor outstanding webdesigners

START 2e LICHTING: 4 OKTOBER 2023

Nederland heeft enorm veel behoefte aan goede kwalitatieve webdesigners omdat wij veel meer online zijn gaan ondernemen.

In 2021 zijn er 119 duizend .nl-websites bijgekomen, waardoor er nu ruim 6.231.000 .nl-websites zijn. met andere woorden: het web dé plek is om nieuwe klanten aan te trekken. Maar dan moet je er wel voor zorgen dat de website die jij maakt, er ook tussenuit springt.
Jij als webdesigner hebt de taak een website zo te maken dat hij voor je klant gaat werken, op welk vlak dan ook.

Jij wilt toch ook echt kwaliteit kunnen leveren bij je klant? Niet meer “zomaar wat doen” maar echt doordachte ontwerpen maken, zodat die website van je klant ook echt wat gaat opleveren?

Ik ben ingestapt omdat ik me nog meer wil verdiepen in het strategisch gedeelte en mij echt wil kunnen neerzetten als een expert hierin. Daarnaast wil ik het proces van mijn webdesign traject verbeteren en een betere klantenservice neerzetten om zo een lange termijn samenwerking te kunnen aangaan.

Elien Alentijns

Elira Studio | www.elirastudio.be

Ik ben ingestapt omdat ik heel graag meer wil leren over webdesign, vooral strategisch en omdat ik meer structuur in mijn projecten wil en ik denk dat jij mij daar heel goed bij kan helpen.

Linda Ammerlaan

www.lindaammerlaan.nl

Ik twijfelde geen moment om in te stappen. Zodra ik de podcast van Cheryl hoorde over de opleiding, wist ik direct, dit wil ik doen. Toen ze vertelde wat er allemaal in zat, dat was waar ik naar op zoek was!

Wat ik fijn vond van de opleiding was dat het maatwerk was. Ik zocht verdieping in het ontwerpen van een website (design), hoe krijg je nou de juiste informatie voor een website (research) en hoe verdeel je zo’n websiteproject (proces). Nu ik dit heb geleerd, heb ik er vertrouwen in dat ik meerdere projecten naast elkaar aankan.

Ik kwam erachter dat ik dacht dat ik alleen maar van in flow werken hou, maar stiekem toch ook wel van structuur. En binnen die kaders heb ik ruimte om te spelen.En dat ik veel talenten heb die ik nog meer mag inzetten.

De opleiding raad ik aan iedereen aan die een verdiepingsslag wil maken als webdesigner en echt voelt hier wil ik meer mee doen.
Die echt het vak van strategisch webdesigner wil leren en niet alleen een website als visitekaartje wilt maken.

In deze korte tijd is Cheryl echt een mentor voor mij geworden en daarom heb ik ook ons traject verlengd. Ik kan en wil nog zoveel leren.
Deze opleiding is uniek in Nederland want er is niet veel voor webdesigners. Nu met deze opleiding, de Podcast voor Webdesigners Podcast en de Meet Ups ontstaat er een mooi platform

Het is helemaal niet zo “makkelijk” om
een goede webdesigner te zijn

Ik ben al ruim 12 jaar actief als webdesigner, ik heb ondertussen 100 websites ontworpen en ik ben onderweg zoveel wijzer geworden over hoe je de klant nu écht goed bedient. Over waar een goede website aan moet voldoen, hoe je deze strategisch kunt indelen. Over welke rollen jij hebt te spelen als webdesigner en nog veel meer.

In die ervaring heb ik ook geleerd hoe je zelf een eigen fijn webdesignbedrijf kunt opbouwen. Eentje die volledig bij je past. Om te werken vanuit je talenten.

De kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd en die wil ik graag delen met andere webdesigners. Daarom heb ik een opleiding ontwikkeld speciaal voor jou als webdesigner.

We have to step up our game

Deze opleiding is deels ontstaan vanuit mijn jarenlange frustratie over het gebrek aan begeleiding voor webdesigners. Er zijn simpelweg te weinig opleidingen die zich richten op webdesign. Workshops en korte cursussen zijn er zeker, en ik heb er veel gevolgd. Maar een diepgaande opleiding zoals deze ontbreekt nog. 

Een aantal dingen die ik vaak terug zie komen bij webdesigners zijn:

A

het proces dat vaak rommelig verloopt waardoor je niet meerdere projecten naast elkaar kan laten lopen en daardoor of de klant boos wordt, of jij gefrustreerd raakt en je werk niet meer leuk vindt.

A

De voorstellen die gestuurd worden geven vaak niet een volledig beeld van wat de klant kan verwachten waardoor je vaker nee hoort dan je lief is.

A

Je gebruikt weer een zoveelste template, eigenlijk omdat je niet weet wat je nu moet ontwerpen, je hebt geen strategie, geen plan en dat schuurt want jij wilt wel een website opleveren die echt iets gaat betekenen in iemands bedrijf.

A

Veel webdesigners houden zich te veel vast aan 1 verdienmodel maar er is zoveel meer mogelijk!

Mijn doel is om webdesigners op te leiden tot meesters in hun vak. Zij die zich volledig inzetten voor hun klanten en resultaten leveren die hun klanten zo enthousiast maken dat ze je wel zouden kunnen zoenen, bij wijze van.

Neem een kijkje bij mij in de keuken.

deze opleiding duiken we samen in jouw aanpak richting klanten. We nemen diepgaand de onderdelen door waar JIJ tegenaan loopt. Denk hierbij aan het proces, het ontvangen van goede feedback, het maken van doordachte ontwerpkeuzes op basis van de verstrekte informatie. Ook leer je hoe je klanten nog beter kunt ondersteunen, bijvoorbeeld bij het schrijven van effectieve teksten, en hoe je langetermijntrajecten als webdesigner kunt aangaan, inclusief de bijbehorende verdienmodellen.

Dit allemaal doe ik basis van mijn eigen webdesign proces formule, die uit 4 fases bestaan; Research, design, build en launch

En misschien denk je nu; goh Cheryl, harstikke leuk maar hoe gaat dit traject mij helpen?

Dit traject gaat jou helpen om:

R

websites te ontwerpen / te bouwen die daadwerkelijk iets voor jouw klanten opleveren.

R

met een simpel en efficiënt proces te werken zodat jij met een gerust hart meerdere projecten naast elkaar kan laten lopen.

R

te leren hoe jij strategie kunt inzetten als webdesigner voor websites.

R

je klanten veel meer te ondersteunen dan puur en alleen het maken van de website; denk aan verschillende soorten verdienmodellen.

R

Betaald te krijgen voor de waarde die jij levert; niet omdat de prijs “goed voelt”.

R

Hoe je de beste advies kunt geven en goed feedback kunt ontvangen

Wil jij weten of dit traject perfect is voor jou? 

Download de brochure voor alle details over deze opleiding.

Dit mag je verwachten

Het traject is een intensief 1-op-1 traject en bestaat uit 6 modules.
Deze modules zijn gebasseerd op mijn eigen ontwikkelde webdesign proces formule©.

U

1. Research

in deze module gaan we verschillende kanten van het onderzoek in. We kijken naar hoe jij werkt en wat jouw proces op dit moment is. En we kijken naar welke informatie jij verzameld om een website te maken voor je klanten. In deze module leer je een strategie bepalen op basis van die informatie en hoe je dit terugkoppeld aan de klant.

2. Design

in deze module gaan we aan de slag met de fun stuff. Alle informatie uit module 1 ga je nu omzetten in een strategisch design voor je klant: hoe je dat? Welke designpatronen kun je gebruiken? Hoe maak je bepaalde designkeuzes en hoe onderbouw je deze ook naar je klant? Maar je gaat ook je eigen proces vormgeven.

3. Build

deze module is voornamelijk technisch. Welke plugins moet je hebben, hoe kies je plugins op basis van de informatie die je hebt gekregen van je klanten. Je leert hier ook meedenken met de klant, wat hebben zij nodig en wat is er mogelijk.
Maar ook, gaan we aan de slag met het inrichten van jouw proces. Denk aan het bouwen van een client portal.

4. Launch

Er komt nogal wat kijken bij het lanceren van een website. Hoe ga jij opleveren? Hoe gaat een offboarding proces. Daarnaast kijken we ook intern in jouw bedrijf en kijken we of jouw aanbod nog wel klopt met jouw wensen en talenten.

5. Grow

is daarmee de kous af? Nope, nu begint het “echte” werk. Voor je klanten ga je kijken hoe jij ze kan blijven ondersteunen, welke verdienmodellen passen daarbij en wat vind jij leuk? En daarnaast kijken we ook naar website optimalisatie, welke vervolgstappen zijn er nu nodig.

6. Learn (bonus)

deze module gaat echt over jou; hier leer je bijvoorbeeld hoe je goed advies kunt geven, hoe je een goede klantenservice kunt opzetten, hoe ga je met klanten om etc. En als extra mag je deze module ook gebruiken om zelf een onderwerp naar keuze in te geven voor extra verdieping.

Het is een online traject die als volgt is opgebouwd:

A

1x kick-off á max 3 uur

A

2x per maand online 1-op-1 calls van 1 uur (totaal 12 1-op-1 calls)

A

1x per maand online verdiepende workshop (in groepsvorm)

A

2x Live Meet-up! Trainingsdagen (t.w.v. €99,- excl btw) op locatie (wordt nog bepaald)

A

Toegang tot mijn eigen ontwikkelde methode (webdesign proces formule©); Ik ga je tijdens dit traject leren hoe ik mijn projecten zo efficiënt mogelijk op zet zodat jij, indien gewenst, je dit binnen je eigen proces kunt toepassen. Je bent uiteraard vrij om dit niet te doen, of om juist mijn volledige methode toe te passen.

A

Je eigen client portal; hierin vind je verschillende guides, templates, opdrachten (ja, huiswerk) alle recordings van onze 1-op-1 calls en nog veel meer!

A

Een project opdracht die je mag gebruiken in je portfolio

A

Tussentijds contact via whatsapp en mail

A

Duur van het traject: 6 maanden (eigen gewenste startdatum)

A

Certificaat van deelneming

BONUS: Je ontvangt ook nog eens een TMA (talent motivatie analyse) t.w.v. €595,- . Deze wordt gedaan door Stineke Nanninga, gespecialiseerd TMA deskundige, vitaloog en amplitie deskundige.

BONUS: Website analyse t.w.v. €499,-

Investering

A

De wereld van webdesign is an ever changing world. Daarom zal ik ook zeker wat updates moeten doen. Uiteraard krijg jij toegang tot deze updates. 

€3950,- excl btw

Er is mogelijkheid voor subsidie zoals bij werktuig PPO (zie brochure voor uitgebreide informatie). Ik kan jou ondersteunen bij de aanvraag.

Termijnbetaling is mogelijk (3 termijnen á €1317,- of 6 termijnen á €658,-)

Hi, Ik ben Cheryl

Strategisch Webdesigner,
Proud Nerd & Mentor

Ik help creatieve en ambitieuze ondernemers met ontwerpen, bouwen en optimaliseren van hun website waardoor ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel, zodat ze meer mensen kunnen helpen terwijl ze werk doen waar ze echt van houden. Ik zorg ervoor dat wat jij in je hoofd hebt, werkelijkheid wordt.

Ik ben al 12 jaar actief als webdesigner, ik heb ondertussen 100 websites gemaakt en ik ben onderweg zoveel wijzer geworden over hoe je de klant nu écht goed bedient. Over waar een goede website aan moet voldoen. Over welke rollen jij hebt te spelen als webdesigner en nog veel meer.

In die ervaring heb ik ook geleerd hoe je zelf een eigen fijn webdesignbedrijf kunt opbouwen. Eentje die volledig bij je past. Om te werken vanuit je talenten.

De kennis die ik in de afgelopen 11 jaar heb opgebouwd wil ik graag delen met andere webdesigners. Daarom heb ik in juni 2022 een opleiding ontwikkeld speciaal voor jou als webdesigner of als je als VA veel met websites werkt.

 

Wil jij weten of dit traject perfect is voor jou? 

Download de brochure voor alle details over deze opleiding.