Voor webdesigners die willen groeien naar een efficiënt en simpel proces zodat jij meerdere projecten naast elkaar kan hebben lopen zonder kwaliteitsverlies.

Een 1-op-1 opleiding van 6 maanden voor outstanding webdesigners

START 3e LICHTING: 12 februari 2024

In Nederland groeit de behoefte aan hoogwaardige webdesigners, nu online ondernemen steeds prominenter wordt.

In 2021 alleen al werden er 119 duizend .nl-websites toegevoegd, waardoor het totaal op ruim 6.231.000 .nl-websites komt. Dit laat zien dat het web de voornaamste plek is om nieuwe klanten aan te trekken. Maar om op te vallen, moet de website die je ontwerpt boven de rest uitstijgen.

Als webdesigner heb je de cruciale taak om websites te creëren die voor je klanten werken, in alle opzichten.

Ik ben ingestapt omdat ik me nog meer wil verdiepen in het strategisch gedeelte en mij echt wil kunnen neerzetten als een expert hierin. Daarnaast wil ik het proces van mijn webdesign traject verbeteren en een betere klantenservice neerzetten om zo een lange termijn samenwerking te kunnen aangaan.

Elien Alentijns

Elira Studio | www.elirastudio.be

Ik ben ingestapt omdat ik heel graag meer wil leren over webdesign, vooral strategisch en omdat ik meer structuur in mijn projecten wil en ik denk dat jij mij daar heel goed bij kan helpen.

Linda Ammerlaan

www.lindaammerlaan.nl

Ik twijfelde geen moment om in te stappen. Zodra ik de podcast van Cheryl hoorde over de opleiding, wist ik direct, dit wil ik doen. Toen ze vertelde wat er allemaal in zat, dat was waar ik naar op zoek was!

Wat ik fijn vond van de opleiding was dat het maatwerk was. Ik zocht verdieping in het ontwerpen van een website (design), hoe krijg je nou de juiste informatie voor een website (research) en hoe verdeel je zo’n websiteproject (proces). Nu ik dit heb geleerd, heb ik er vertrouwen in dat ik meerdere projecten naast elkaar aankan.

Ik kwam erachter dat ik dacht dat ik alleen maar van in flow werken hou, maar stiekem toch ook wel van structuur. En binnen die kaders heb ik ruimte om te spelen.En dat ik veel talenten heb die ik nog meer mag inzetten.

De opleiding raad ik aan iedereen aan die een verdiepingsslag wil maken als webdesigner en echt voelt hier wil ik meer mee doen.
Die echt het vak van strategisch webdesigner wil leren en niet alleen een website als visitekaartje wilt maken.

In deze korte tijd is Cheryl echt een mentor voor mij geworden en daarom heb ik ook ons traject verlengd. Ik kan en wil nog zoveel leren.
Deze opleiding is uniek in Nederland want er is niet veel voor webdesigners. Nu met deze opleiding, de Podcast voor Webdesigners Podcast en de Meet Ups ontstaat er een mooi platform

Wil jij daadwerkelijk hoogstaande kwaliteit aan je klanten kunnen bieden?

Stop met “zomaar wat doen” en leer doordachte ontwerpen te maken die daadwerkelijk resultaat opleveren voor je klanten.

De weg naar meesterschap als webdesigner is niet eenvoudig Met meer dan 12 jaar ervaring als actief webdesigner en ruim 100 ontworpen websites, heb ik geleerd hoe je klanten op de best mogelijke manier bedient. Ik begrijp wat een website succesvol maakt, hoe je deze strategisch opzet, en welke diverse rollen je als webdesigner vervult.

In die tijd heb ik niet alleen mijn eigen succesvolle webdesignbedrijf opgebouwd, maar ook waardevolle inzichten vergaard over hoe je dit doet vanuit je eigen talenten.

Ik wil deze opgebouwde kennis en wijsheid delen met andere webdesigners. Daarom heb ik een speciale opleiding gecreëerd, specifiek voor jou als webdesigner.

We have to step up our game

Deze opleiding is ontstaan vanuit mijn jarenlange frustratie over het gebrek aan begeleiding voor webdesigners. Er zijn simpelweg te weinig opleidingen die zich richten op webdesign. Workshops en korte cursussen zijn er zeker, en ik heb er veel gevolgd. Maar een diepgaande opleiding zoals deze ontbreekt nog.

Deze uitdagingen zie ik vaak bij webdesigners :
A

Een rommelig proces dat het lastig maakt om meerdere projecten naast elkaar te laten draaien zonder verlies van kwaliteit en overzicht.

A

Onvolledige voorstellen die niet goed weergeven wat de klant kan verwachten, resulterend in vaker ‘nee’ horen dan je misschien lief is.

A

Het constant gebruiken van standaard templates omdat de strategie ontbreekt; je wilt juist websites creëren die iets bijdragen aan het bedrijf van je klanten.

A

Veel webdesigners blijven vasthouden aan één enkel verdienmodel, terwijl er zoveel meer mogelijk is.

Mijn doel is om webdesigners op te leiden tot meesters in hun vak. Zij die zich volledig inzetten voor hun klanten en resultaten leveren die hun klanten zo enthousiast maken dat ze je wel zouden willen omhelzen.

Neem een kijkje bij mij in de keuken.

Tijdens deze opleiding duiken we samen in jouw aanpak richting klanten. We nemen diepgaand de onderdelen door waar JIJ tegenaan loopt. Denk hierbij aan het proces, het ontvangen van goede feedback, het maken van doordachte ontwerpkeuzes op basis van de verstrekte informatie. Ook leer je hoe je klanten nog beter kunt ondersteunen, bijvoorbeeld bij het schrijven van effectieve teksten, en hoe je langetermijntrajecten als webdesigner kunt aangaan, inclusief de bijbehorende verdienmodellen.

Dit allemaal doe ik basis van mijn eigen webdesign proces formule, die uit 4 fases bestaan; Research, design, build en launch

Nu hoor ik je denken: “Cheryl, dat klinkt geweldig, maar hoe gaat dit traject mij concreet helpen?”
Dit traject zal je helpen om:
R

Websites te ontwerpen en bouwen die werkelijk resultaat opleveren voor jouw klanten.

R

Te werken met een gestroomlijnd en efficiënt proces, zodat je met vertrouwen meerdere projecten tegelijk kunt managen.

R

Strategisch inzicht in te zetten als webdesigner voor effectieve websites.

R

Je klanten uitgebreider te ondersteunen dan alleen met het maken van een website, denk aan diverse verdienmodellen.

R

Te worden betaald naar de waarde die je levert, niet omdat het “goed voelt”.

R

Effectief advies te geven en waardevolle feedback te ontvangen.

Wil jij weten of dit traject perfect is voor jou? 

Plan jouw vrijblijvende oriëntatiecall 

Dit mag je verwachten

Het traject is een intensief 1-op-1 traject en bestaat uit 6 modules.
Deze modules zijn gebasseerd op mijn eigen ontwikkelde webdesign proces formule©.

U

1. Research

in deze module gaan we verschillende kanten van het onderzoek in. We kijken naar hoe jij werkt en wat jouw proces op dit moment is. En we kijken naar welke informatie jij verzameld om een website te maken voor je klanten. In deze module leer je een strategie bepalen op basis van die informatie en hoe je dit terugkoppeld aan de klant.

2. Design

in deze module gaan we aan de slag met de fun stuff. Alle informatie uit module 1 ga je nu omzetten in een strategisch design voor je klant: hoe je dat? Welke designpatronen kun je gebruiken? Hoe maak je bepaalde designkeuzes en hoe onderbouw je deze ook naar je klant? Maar je gaat ook je eigen proces vormgeven.

3. Build

deze module is voornamelijk technisch. Welke plugins moet je hebben, hoe kies je plugins op basis van de informatie die je hebt gekregen van je klanten. Je leert hier ook meedenken met de klant, wat hebben zij nodig en wat is er mogelijk.
Maar ook, gaan we aan de slag met het inrichten van jouw proces. Denk aan het bouwen van een client portal.

4. Launch

Er komt nogal wat kijken bij het lanceren van een website. Hoe ga jij opleveren? Hoe gaat een offboarding proces. Daarnaast kijken we ook intern in jouw bedrijf en kijken we of jouw aanbod nog wel klopt met jouw wensen en talenten.

5. Grow

is daarmee de kous af? Nope, nu begint het “echte” werk. Voor je klanten ga je kijken hoe jij ze kan blijven ondersteunen, welke verdienmodellen passen daarbij en wat vind jij leuk? En daarnaast kijken we ook naar website optimalisatie, welke vervolgstappen zijn er nu nodig.

6. Learn (bonus)

deze module gaat echt over jou; hier leer je bijvoorbeeld hoe je goed advies kunt geven, hoe je een goede klantenservice kunt opzetten, hoe ga je met klanten om etc. En als extra mag je deze module ook gebruiken om zelf een onderwerp naar keuze in te geven voor extra verdieping.

Het is een online traject die als volgt is opgebouwd:

A

1x kick-off á max 3 uur

A

2x per maand online 1-op-1 calls van 1 uur (totaal 12 1-op-1 calls)

A

1x per maand online verdiepende workshop (in groepsvorm)

A
2x Live Meet-up! Trainingsdagen (t.w.v. €197,- excl btw) op locatie (wordt nog bepaald)
A

Toegang tot mijn eigen ontwikkelde methode (webdesign proces formule©); Ik ga je tijdens dit traject leren hoe ik mijn projecten zo efficiënt mogelijk op zet zodat jij, indien gewenst, je dit binnen je eigen proces kunt toepassen. Je bent uiteraard vrij om dit niet te doen, of om juist mijn volledige methode toe te passen.

A

Je eigen client portal; hierin vind je verschillende guides, templates, opdrachten (ja, huiswerk) alle recordings van onze 1-op-1 calls en nog veel meer!

A

Een project opdracht die je mag gebruiken in je portfolio

A

Tussentijds contact via whatsapp en mail

A

Duur van het traject: 6 maanden (eigen gewenste startdatum)

A

Certificaat van deelneming

A

De wereld van webdesign is an ever changing world. Daarom zal ik ook zeker wat updates moeten doen. Uiteraard krijg jij toegang tot deze updates. 

BONUS: Je ontvangt ook nog eens een TMA (talent motivatie analyse) t.w.v. €595,- . Deze wordt gedaan door Stineke Nanninga, gespecialiseerd TMA deskundige, vitaloog en amplitie deskundige.

BONUS: Website analyse t.w.v. €499,-

Investering

€3950,- excl btw

Er is mogelijkheid voor subsidie zoals bij werktuig PPO. Ik kan jou ondersteunen bij de aanvraag. Termijnbetaling is mogelijk