Gratis Masterclasses

3 gratis masterclasses voor webdesigners

Verbeter je vaardigheden en ontdek de nieuwste trends in webdesign met mijn drie exclusieve gratis masterclasses! 

Ik beloof dat ik je e-mailadres veilig houd. Ik geef je persoonlijke gegevens nooit door aan derden zonder toestemming. Check ook even mijn privacy verklaring als je wilt weten hoe ik gegevens verwerk.

Wil je mijn mails niet meer ontvangen? Dan kun jij jezelf met 1 druk op de knop uitschrijven, no hard feelings 😉 Daarnaast zal ik je geen andere mails sturen zo lang je daar geen toestemming voor hebt gegeven. Je ontvangt alleen de reminders en de replays van de masterclasses.

Sta jij als webdesigner klaar om jouw vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen?
Dan heb ik goed nieuws voor je!

Ik bied exclusieve gratis masterclasses aan die speciaal zijn ontworpen voor gepassioneerde webdesigners zoals jij.

In mijn eerste masterclass, “Webdesign Trends,” duik ik diep in de meest recente ontwikkelingen en technieken om jouw ontwerpen fris en vernieuwend te houden. Daarna neem ik je mee in “Van Voorstel naar Custom Design,” waar je leert hoe je jouw ideeën omzet in op maat gemaakt ontwerp. En last but not least; de masterclass “Winstgevende Salespages” waarin ik je leer hoe je nu een goede salespage indeelt voor je klant. Deze exclusieve kennis deel ik slechts één keer per jaar, dus grijp deze kans en geef jouw webdesigncarrière een flinke boost! Meld je snel aan.

1. Webdesign Trends (woensdag 29 november 20.00 uur)

Webdesign trends, wel of niet doen? In deze masterclass ga ik je laten zien wat interessant is op het gebied van trends voor jou als webdesigner en hoe jij daar gebruik van kunt maken. 

2. Van voorstel naar custom design (woensdag 13 december 20.00 uur)

Je hebt akkoord gekregen op je voorstel! Nu is het tijd om aan de slag te gaan, maar waar begin je? En hoe ga je een design opmaken met al die informatie? Dat ga ik je in deze masterclass uitleggen.

3. Winstgevende salespages ontwerpen (woensdag 17 januari 20.00 uur)

Salespages hebben 1 doel en meer niet: verkoop. Maar hoe zorg je voor de juiste indeling en waar moet een goede salespage aan voldoen? Leer in mijn masterclass hoe je de juiste opbouw gebruikt zodat jij je klanten nog beter kunt helpen.

Kun je er niet live bij zijn? No worries, je ontvangt vanzelf de replay.

Natuurlijk, ik begrijp dat je als webdesigner altijd op zoek bent naar nieuwe manieren om je vakmanschap te verbeteren en te groeien.

En dat is precies waarom ik deze exclusieve masterclasses organiseer, speciaal voor jou.

Als webdesigner begrijp ik de uitdagingen waarmee je dagelijks te maken hebt. Het is mijn passie om mijn kennis en ervaring met jou te delen, zodat jij met vertrouwen en creativiteit kunt ontwerpen en de concurrentie een stap voor blijft.

Je krijgt niet alleen toegang tot de nieuwste trends en technieken in webdesign, maar je leert ook hoe je jouw unieke ontwerpvisie tot leven kunt brengen en winstgevende salespagina’s kunt creëren die klanten aantrekken en behouden.

Samen gaan we jouw webdesignvaardigheden naar nieuwe hoogten tillen. Ik kijk er echt naar uit om je te verwelkomen in onze masterclasses!

Ik beloof dat ik je e-mailadres veilig houd. Ik geef je persoonlijke gegevens nooit door aan derden zonder toestemming. Check ook even mijn privacy verklaring als je wilt weten hoe ik gegevens verwerk.

Wil je mijn mails niet meer ontvangen? Dan kun jij jezelf met 1 druk op de knop uitschrijven, no hard feelings 😉 Daarnaast zal ik je geen andere mails sturen zo lang je daar geen toestemming voor hebt gegeven. Je ontvangt alleen de reminders en de replays van de masterclasses.

Hi, Ik ben Cheryl

Strategisch Webdesigner,
Proud Nerd & Mentor

Ik help creatieve en ambitieuze ondernemers met ontwerpen, bouwen en optimaliseren van hun website waardoor ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel, zodat ze meer mensen kunnen helpen terwijl ze werk doen waar ze echt van houden. Ik zorg ervoor dat wat jij in je hoofd hebt, werkelijkheid wordt.

Ik ben al 12 jaar actief als webdesigner, ik heb ondertussen 100 websites gemaakt en ik ben onderweg zoveel wijzer geworden over hoe je de klant nu écht goed bedient. Over waar een goede website aan moet voldoen. Over welke rollen jij hebt te spelen als webdesigner en nog veel meer.

In die ervaring heb ik ook geleerd hoe je zelf een eigen fijn webdesignbedrijf kunt opbouwen. Eentje die volledig bij je past. Om te werken vanuit je talenten.

De kennis die ik in de afgelopen 12 jaar heb opgebouwd wil ik graag delen met andere webdesigners. Daarom heb ik in juni 2022 een opleiding ontwikkeld speciaal voor jou als webdesigner of als je als VA veel met websites werkt.

Fun facts: 

🟢 Ik ben echt een “what-you-see-is-what-you-get-persoon”. 
🟢 Ik ben links(on)handig.
🟢 Ik heb een eigen mini-bibliotheek
🟢 Ik ben een enorme nerd
🟢 Ik heb een grote hond genaamd Koda