Webdesign Mastery livedag

Vakinhoudelijke trainingsdag voor webdesigners (in spé)

Datum: 2 februari 2024 – 10.00-16.00 uur
Locatie: omgeving Utrecht
Thema: Data en analyse

Een meet-up speciaal voor web designers? Een kans om eindelijk met mede nerds te praten over code, design én business, maar natuurlijk moet ik daar bij zijn! De meet-up was heel leuk, inspirerend en leerzaam. We kregen twee onderwerpen van de dag die niet alleen gingen om het hele praktische bouwen van websites, maar ook vanuit de ondernemer zelf (hoe werk je vanuit je passie, zodat je gelukkiger bent). Daarbij hebben we ook nieuwe en leerzame informatie verkregen, dat is erg fijn als je al zoveel weet over webdesign. De locatie was top, erg huiselijk wat de sfeer heel gemoedelijk en gezellig maakte. De verzorging van koffie, thee en de lunch was ook onwijs goed geregeld. Ben je een web designer dan zou ik zeker aanbevelen om een keer deze meet-up te joinen!

Shanice

Get in CTRL

Leuk om sommige webdesigners waar ik al langer contact mee heb nu een keer “in t echhie” te zien. En dan ook nog met presentaties die ook mijn kennis weer wat bijspijkeren. Al met al een topdag

Marre

Smit Club

De meet-up was een heel fijne ervaring. Ik heb bijgeleerd, ben geïnspireerd en heb concullega’s ontmoet die ik via Instagram al kende. Heerlijk om in vakjargon te kunnen babbelen. Er was een heel gezellige en gemoedelijke sfeer, zeker voor herhaling vatbaar!

Valerie

www.valerieeskens.be
De meetup van Cheryl was erg waardevol. Boeiend onderwerp, interactief, gezellig met lachen hier en daar. Heerlijk verzorgd met versie koffie en lekkere lunch (zelfs met glutenvrij broodje). Rondom goed verzorgd.

Mariele

Studio Fingerspitzengefuehl

De eerste meet-up voor webdesigners van Cprecision was een hele inspirerende en leerzame dag. Heel fijn om in een groep met gelijkgestemden over alle ins en outs van webdesign te kunnen praten. Cheryl heeft ons van alles geleerd over dark Patterns op websites en hoe je dat op een andere transparantere manier kan oplossen.
Cheryl creeert een hele open en informele sfeer waardoor iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Echt een top dag!

Linda

lindaammerlaan.nl


Ik heb de eerste live Meet Up voor webdesigners als iets unieks ervaren. Op een prachtige locatie met een kleine groep gelijkgestemden, waar je jezelf kon zijn en ruimte was voor ieders verhaal.
Theorie en praktijk wisselden elkaar af. Werken vanuit plezier en de mens achter de webdesigner stond centraal. Dit in combinatie met een goed verzorgde dag en een goodiebag. Kleinschalig, kennis en plezier zijn de keywords. Voor mij was het een heel bijzondere dag!

Helen

De HSP webdesigner

Ben jij webdesigner, webdeveloper of VA en wil jij je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied?
Dan heet ik je van harte welkom bij de vakinhoudelijke trainingsdag voor webdesigners.

Er is heel weinig voor webdesigners specifiek. Zelf loop ik hier ook al jaren tegenaan. En dus besloot ik om zelf iets te doen

“Sometimes, you gotta create what you want to be part of” – Geri Weitzman

Hieruit is het idee voor deze trainingsdag voor webdesigners ontstaan. Een plek waar skills verbeterd, verscherpt, uitgebreid en bijgeschaafd kunen worden. Maar ook een plek voor verbinding, netwerken en ongegeneerd vakjargon kunnen smijten.

Dit is een trainingsdag vol inspiratie, informatie, fun en elke editie weer een ander thema. Door deze dag ontwikkel jij je skills verder zodat jij je klant nog beter kunt helpen en adviseren.

Een dag vol inspiratie, kennis en fun.

Deze dag staat volledig in het teken van websites en hoe je jouw skills nog verder kunt ontwikkelen om nog meer kwaliteit te kunnen leveren aan je klanten.

 

Maar er is meer

A

Ik regel een heerlijke luxe lunch. 

A

Mogelijkheid om te netwerken

A

Meerdere sprekers/workshops/masterclasses

A

Een toffe goodie bag

Het wordt een toffe dag. En hoe fijn is het dat je de hele dag in vakjargon kan praten met andere webdesigners/webdevelopers en VA’s en jij je kennis en je netwerk kan uitwisselen?

Bekijk ook wat anderen zeggen

Even praktisch

Tickets

€197,-
excl btw

w

Tijd

2 februari 2024
De dag is van 10.00 tot 16.00
inloop vanaf 9.30 uur.

Locatie

Rondom Utrecht

Bring-a-nerd:

Wil je iemand meenemen? Gebruik de code Livedag2024 en ontvang 25% korting.
Let op; zorg dat je minimaal 2 tickets in je mandje stopt om gebruik te maken van deze actie.

Hi, Ik ben Cheryl

Strategisch Webdesigner,
Proud Nerd & Mentor

Ik help creatieve en ambitieuze ondernemers met ontwerpen, bouwen en optimaliseren van hun website waardoor ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel, zodat ze meer mensen kunnen helpen terwijl ze werk doen waar ze echt van houden. Ik zorg ervoor dat wat jij in je hoofd hebt, werkelijkheid wordt.

Ik ben al 12 jaar actief als webdesigner, ik heb ondertussen 100 websites gemaakt en ik ben onderweg zoveel wijzer geworden over hoe je de klant nu écht goed bedient. Over waar een goede website aan moet voldoen. Over welke rollen jij hebt te spelen als webdesigner en nog veel meer.

In die ervaring heb ik ook geleerd hoe je zelf een eigen fijn webdesignbedrijf kunt opbouwen. Eentje die volledig bij je past. Om te werken vanuit je talenten.

De kennis die ik in de afgelopen 12 jaar heb opgebouwd wil ik graag delen met andere webdesigners. Daarom heb ik in juni 2022 een mentorship ontwikkeld speciaal voor jou als webdesigner of als je als VA veel met websites werkt.

Fun facts: 

🟢 Ik ben echt een “what-you-see-is-what-you-get-persoon”. 
🟢 Ik ben links(on)handig.
🟢 Ik heb een eigen mini-bibliotheek
🟢 Ik ben een enorme nerd
🟢 Ik heb het Ehlers-Danlos syndroom
🟢 Ik heb 14 jaar karate gedaan
🟢 Nu doe ik de kickboks zaktraining
🟢 Ik heb een grote hond genaamd Koda

 

 

Zie ik jouw tijdens de trainingsdag?

Meld je direct aan en geniet van een dag nerden 🙂