Webdesign Mastery Livedag

Vakinhoudelijke live trainingsdag voor webdesigners

13 september 2024 – Utrecht

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ben jij webdesigner, webdeveloper of VA en wil jij je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied?

Dan heet ik je van harte welkom bij de vakinhoudelijke trainingsdag voor webdesigners

Er is heel weinig voor webdesigners specifiek. Zelf loop ik hier ook al jaren tegenaan. En dus besloot ik om zelf iets te doen

“Sometimes, you gotta create what you want to be part of” – Geri Weitzman

Hieruit is het idee voor deze trainingsdag voor webdesigners ontstaan. Een plek waar skills verbeterd, verscherpt, uitgebreid en bijgeschaafd kunen worden. Maar ook een plek voor verbinding, netwerken en ongegeneerd vakjargon kunnen smijten.

Dit is een trainingsdag vol inspiratie, informatie, fun en elke editie weer een ander thema. Door deze dag ontwikkel jij je skills verder zodat jij je klant nog beter kunt helpen en adviseren.

Sfeer proeven?

Een dag vol inspiratie, kennis
en fun.

Thema: Data & Analyse. “Een website is nooit af”, dat is iets wat ik al jaren roep. Na opleveren begint het “echte” werk pas. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je het beste meten? Wát moet je minimaal meten? En zitten er ook nog grenzen aan? Dat gaan wij tijdens deze trainingsdag bespreken.

Maar er is meer

A

Ik regel een heerlijke luxe lunch. 

A

Mogelijkheid om te netwerken

A

Inspirerende sprekers & praktische workshops/masterclasses

A

Een toffe goodie bag

En hoe fijn is het dat je de hele dag in vakjargon kan praten met andere webdesigners/webdevelopers en VA’s en jij je kennis en je netwerk kan uitwisselen? Je gaat hoe dan ook naar huis met (nieuwe) kennis die jij weer in je eigen bedrijf kunt gebruiken zodat jij je klanten nóg beter kunt helpen. 

De meet-up was een heel fijne ervaring. Ik heb bijgeleerd, ben geïnspireerd en heb concullega’s ontmoet die ik via Instagram al kende. Heerlijk om in vakjargon te kunnen babbelen. Er was een heel gezellige en gemoedelijke sfeer, zeker voor herhaling vatbaar!

Valerie
www.valerieeskens.be

Een Livedag speciaal voor web designers? Een kans om eindelijk met mede nerds te praten over code, design én business, maar natuurlijk moet ik daar bij zijn! De Livedag was heel leuk, inspirerend en leerzaam. We kregen twee onderwerpen van de dag die niet alleen gingen om het hele praktische bouwen van websites, maar ook vanuit de ondernemer zelf (hoe werk je vanuit je passie, zodat je gelukkiger bent). Daarbij hebben we ook nieuwe en leerzame informatie verkregen, dat is erg fijn als je al zoveel weet over webdesign. De locatie was top, erg huiselijk wat de sfeer heel gemoedelijk en gezellig maakte. De verzorging van koffie, thee en de lunch was ook onwijs goed geregeld. Ben je een web designer dan zou ik zeker aanbevelen om een keer deze Livedag te joinen!

Shanice

Get in CTRL

Leuk om sommige webdesigners waar ik al langer contact mee heb nu een keer “in t echhie” te zien. En dan ook nog met presentaties die ook mijn kennis weer wat bijspijkeren. Al met al een topdag

Marre

Smit Club

Waarom ik naar de Webdesign Mastery Livedag ben gekomen? Ja, dat is een leuke vraag. Ik ken Cheryl al denk ik sinds 2019 en zij heeft mij ik geïnspireerd om met Divi te gaan werken. Sindsdien ben ik lost en ben ik Webdesigner. Dus dat vond ik erg leuk om met Cheryl samen te werken.

Toen ben ik mijn eigen weg in geslagen maar had ik Cheryl eigenlijk nog nooit live ontmoet en dit was de eerste Livedag waarbij ik aanwezig kon zijn.

Ik vond dit een hele inspirerende dag op breed vlak: Wat doe je als ondernemer? Hoe blijf je vitaal en hoe blijf je relaxt? Helpen processen daarbij of methodes? Dat vond ik mijn grootste take-a-way van vandaag

Aan wie ik deze Livedag zou aanraden? Nou eigenlijk sowieso alle webdesigners. Of het nou starters zijn, gevorderde of al vergevorderde… Ik denk dat je sowieso van elke live dag iets meeneemt om over na te denken. Je leert sowieso je hele inspirerende mensen kennen en ja, dat kunnen starters zijn. Dat kunnen beginners zijn, dat kunnen ervaren webdesigners zijn. Dat maakt eigenlijk niet uit, want je bent allemaal bezig met hetzelfde prachtige fenomeen Webdesign.”

Saskia

De Online Techlady

De eerste Livedag voor webdesigners van Cprecision was een hele inspirerende en leerzame dag. Heel fijn om in een groep met gelijkgestemden over alle ins en outs van webdesign te kunnen praten. Cheryl heeft ons van alles geleerd over dark Patterns op websites en hoe je dat op een andere transparantere manier kan oplossen.
Cheryl creeert een hele open en informele sfeer waardoor iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Echt een top dag!

Linda

lindaammerlaan.nl


Ik heb de eerste Livedag voor webdesigners als iets unieks ervaren. Op een prachtige locatie met een kleine groep gelijkgestemden, waar je jezelf kon zijn en ruimte was voor ieders verhaal.
Theorie en praktijk wisselden elkaar af. Werken vanuit plezier en de mens achter de webdesigner stond centraal. Dit in combinatie met een goed verzorgde dag en een goodiebag. Kleinschalig, kennis en plezier zijn de keywords. Voor mij was het een heel bijzondere dag!

Helen

De HSP webdesigner

De line-up

Cheryl Porcelijn – Opleider voor webdesigners & strategisch webdesigner

 

Mystery guest

Mystery guest

Even praktisch

Webdesign Mastery
Livedag – Mystery ticket

13 september 2024

€197,-

Excl. btw.

A
Live dag inclusief onbeperkt koffie/thee, lekkers.
A

Ik regel een heerlijke luxe lunch. 

A

Van 10.00 uur – 16.00 uur
(inloop vanaf 9.30 uur)

A
Sprekers/talks/workshops
A
Mogelijkheid tot netwerken
A
Toffe goodiebag
A
Locatie in Utrecht

Gebruik de code: Mystery voor 10% korting. Geldig t/m 30 april 2024

Webdesign Mastery
Livedag – Bring-a-Nerd

13 september 2024

€295,50-

Excl. btw. / vanaf 2 tickets* (25% korting)
A
Live dag inclusief onbeperkt koffie/thee, lekkers.
A

Ik regel een heerlijke luxe lunch. 

A

Van 10.00 uur – 16.00 uur
(inloop vanaf 9.30 uur)

A
Sprekers/talks/workshops
A
Mogelijkheid tot netwerken
A
Toffe goodiebag
A
Locatie in Utrecht

*let op: er worden minimaal 2 tickets toegevoegd aan je winkelwagentje. Gebruik de code: livedag2024 voor 25% korting

De Livedag van Cheryl was erg waardevol. Boeiend onderwerp, interactief, gezellig met lachen hier en daar. Heerlijk verzorgd met versie koffie en lekkere lunch (zelfs met glutenvrij broodje). Rondom goed verzorgd.

Mariele

Studio Fingerspitzengefuehl

Ik ben naar de Livedag gekomen om inspiratie op te doen en vooral om andere webdesigners te ontmoeten. Ik vind altijd wel belangrijk, zeker als je veel online werkt, om ook te connecten met andere mensen. Dus dat was voor mij een reden om hier vandaag naar toe te komen.

Mijn grootste inzicht was wel dat ik misschien vooral trotser mag zijn op de dingen die ik doe en de dingen die ik maak en wat daar wat meer vertrouwen in kan hebben.

Ik denk dat de Livedag sowieso heel erg leuk is om te connecten met andere mensen. Dus eigenlijk iedere web designer die het leuk vindt om te praten met anderen en ideeën uit te wisselen zou ik aanraden om heen te gaan. Sowieso is het een fijne inspireerde dag.[…]

De Livedag was top georganiseerd. Het was op een hele mooie locatie en het eten was lekker, de mensen waren gezellig en ik vond het een hele fijne dag

Esther Cornelder

Technisch V.A.

De locatie

We zitten in de prachtige Kunstkamer in Utrecht in de Grachtenkamer. 

Adres:
Stadskasteel Drakenburg
Drakenburgstraat 1
3512 AC, Utrecht

“De grachtenkamer is gelegen aan de voorkant van ons pand en biedt uitzicht op de Oudegracht en Oudaen. Door de grote glas-in-lood ramen zie je het leven aan de bekendste gracht van Utrecht aan je voorbij varen.”

Bereikbaarheid

Kom je met de auto (2 min lopen):
Parkeergarage de Bijenkorf Utrecht / La Vie, St Jacobsstraat 1, 3511 BR Utrecht.

Verlaat de parkeergarage en sla links af naar de La Vie straat. Sla links af naar de Oudegracht. Ons pand bevindt zich aan de overkant van de Oudegracht naast de Bever Sport. (Bibliotheek)

Kom je met het OV (5 min lopen):

Loop door Hoog Catharijne naar het Vredenburg. Steek het Vredenburg over naar de Zakkendragersteeg.

Loop door deze steeg naar de Oudegracht. Aan de overkant van de gracht ziet u Kasteel Drakenburg. De Ingang is aan de zijkant.

Bekijk ook wat anderen zeggen

Zie ik jouw tijdens de trainingsdag?

Meld je direct aan en geniet van een dag nerden 🙂

Hi, Ik ben Cheryl

Strategisch Webdesigner & opleider voor webdesigners

Na meer dan 13 jaar actief te zijn geweest als webdesigner, ben ik enorm trots op het feit dat ik meer dan 100 websites heb mogen creëren. Elke site vertelt zijn eigen unieke verhaal en door de jaren heen heb ik niet alleen de technische kant van een website geperfectioneerd, maar ook de kunst om echt te begrijpen wat mijn klanten nodig hebben. Ik ben ervan overtuigd dat een goede website niet alleen mooi moet zijn, maar ook naadloos moet aansluiten bij de doelen en visie van mijn klanten.

Het draait om meer dan alleen pixels en lettertypes; het gaat om het vervullen van wensen en het creëren van een online ervaring die blijft hangen, zodat de website ook voor iemand gaat werken.

Door mijn enorme passie en ervaring heb ik besloten mijn kennis te delen met andere webdesigners en virtual assistants die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige websites. In juni 2022 heb ik een speciale opleiding ontwikkeld, gevuld met mijn eigen inzichten en praktische kennis. Hier gaan we verder dan de basics; we duiken in de essentie van klantgericht ontwerpen, strategische planning en effectieve communicatie (zoals het leren adviseren en het onderbouwen van jouw ontwerpkeuzes).

Als jij, net als ik, gelooft dat webdesign niet alleen een vak is, maar een reis van ontdekking en creatie, dan nodig ik je uit om samen met mij op avontuur te gaan. Laten we samen werken aan het ontdekken van de ware kracht van webdesign en de unieke stempel die je op de digitale wereld kunt drukken. Ik sta voor je klaar om je daarbij te begeleiden.

Fun facts: 

🟢 Ik ben echt een “what-you-see-is-what-you-get-persoon”. 
🟢 Ik ben links(on)handig.
🟢 Ik heb een eigen mini-bibliotheek
🟢 Ik ben een enorme nerd
🟢 Ik heb een grote hond genaamd Koda

 

 

Zie ik jouw tijdens de trainingsdag?

Meld je direct aan en geniet van een dag nerden 🙂