Webdesign Mastery Summer challenge

Van voorstel naar custom webdesign

Ben jij webdesigner, webdeveloper of VA en wil jij je designskills verder verbeteren zodat jij niet meer steeds hetzelfde ontwerpt. 

Dan nodig ik je uit bij de Webdesign Mastery summer challenge; speciaal ontworpen voor ambitieuze webdesigners die de beste willen worden in hun vak.

Tijdens de zomervakantie is het vaak wat rustiger in je bedrijf. Daarom heb je echt weer zin in frisse, nieuwe energie om de beste te worden in je vak. Speciaal voor jou organiseer ik de Webdesign Mastery summer challenge.

De summer challenge “van voorstel naar custom webdesign” is een uitnodiging voor ambitieuze webdesigners die tegelijkertijd meer inspiratie zoeken en willen groeien in het ontwerpen van unieke en gebruiksvriendelijke websites. 

Het doel is niet om “alleen maar” een ontwerp te maken maar ook om te leren hoe je een design logisch opbouwt, volledig afstemd op de wensen van je klant en hoe je dus een voorstel omzet naar een custom webdesign met de gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd, zonder dat het je meer tijd kost! 

 

Van voorstel naar Maatwerk: De webDesign Challenge

Je hebt goedkeuring gekregen op je voorstel, gefeliciteerd! Nu is het tijd voor de volgende stap. Je gaat aan de slag, maar waar begin je? En hoe ga je een design opmaken met al die informatie? Wat is de juiste input en hoe maak je elke keer weer een uniek design?

Precies daarom organiseer ik de Webdesign Mastery summer challenge.

Tijdens deze challenge ontvang je van mij een briefing vol met informatie. Op basis daarvan ga jij aan de slag met de bijbehorende opdrachten. 

Bij elke opdracht zit er een (korte) masterclass waarin ik je alles leer over trends, kleurenpsychologie, letterypes, design patronen en principes, hierarchie etc.

Ik laat je precies zien hoe ik een voorstel uitpluis zodat je precies weet hoe je elke keer weer een website ontwerpt die spot-on is!

Zo kun je nóg meer waarde leveren aan je klanten.

Waarom de Webdesign Mastery summer challenge?

Of je nu, net als ik, al jaren in het vak zit. Of je bent nog niet zo lang bezig. Deze design challenge is voor jou geschikt als jij je verder wilt ontwikkelen en jij niet steeds hetzelfde template wilt gebruiken maar volledig custom designs wilt opleveren. 

A

Van Briefing tot Creatie

Wat heb je nodig aan informatie en hoe zet je dit elke keer weer om naar een uniek design dat volledig voldoet aan de eisen van de klant? Ik deel je mijn proces en laat je precies zien hoe ik dit aanpak.

A

Persoonlijke Feedback

Tijdens deze challenge heb je de mogelijkheid om je opdracht ook echt in te leveren. Je ontvangt een video met daarin mijn feedback zodat je alles uit deze challenge kan halen!

A

Groei en Ontwikkeling

Jij wilt groeien in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke designs. Het doel is om niet alleen te ontwerpen, maar ook om te leren hoe een design logisch opgebouwd kan worden met gebruiksvriendelijkheid als focus.

A

Werken met Design Patronen

Laat je inspireren door boeiende opdrachten en uitdagende thema’s. Leer werken met design patronen. Ontdek nieuwe perspectieven, je eigen unieke stijl en laat je creativiteit de vrije loop.

A

De uitdaging aangaan

Boost zelfvertrouwen als ontwerper en als ondernemer. Leer om trots te zijn op je werk, je vaardigheden en je creatieve visie. Geloof in jouw kunnen om impact te maken met je ontwerpen.

A

Certificaat

Na de challenge krijg je een certificaat van deelname. Dit helpt je om te laten zien dat jij jezelf als webdesigner constant blijft ontwikkelen wat vertrouwen geeft bij je klanten én jezelf. 

Wat anderen over mij zeggen

Het feedback krijgen is zo fijn! Heel waardevol voor mij om jou zo steeds mee te laten kijken.

Ze denkt goed met je mee en komt met toffe, praktische oplossingen.

Ik ben ingestapt omdat wil meer kennis opdoen van het designen, sparren met iemand over de opbouw van een website en handig worden.

Ga de challenge aan!

Meld je direct aan en geniet van een zomer vol design uitdagingen!

Details

Dit mag je verwachten

Deze challenge is een verdieping uit mijn Webdesign Mastery Methode© opleiding.
Tijdens deze challenge gaan we diep in op fase 2 (design) om een Webdesign Master te worden.  

1. Masterclasses

Voor we de opdracht van die dag/week induiken, geef ik je eerst de theorie d.m.v. een masterclass in groepsverband (via zoom). Daar deel ik verschillende business cases en tips, tricks en inspiratie om er voor te zorgen dat je weet waar het design minimaal aan mag voldoen. Alles wordt opgenomen!

j

2. Opdrachten

Tijdens de masterclass krijg jij een opdracht (zie thema’s). Deze opdrachten ga je individueel maken. Ik verzorg alle teksten, afbeeldingen en ander materiaal dat je nodig hebt om je opdracht goed te kunnen maken. Je kunt in de tussentijd aansluiten bij de whatsapp groep om eventuele extra vragen te stellen.

Webdesign Mastery Proces opleiding voor webdesigners
w

3. Feedback

Je levert je opdracht ook daadwerkelijk, via mail, bij mij in. Ik ga het bekijken en geef je d.m.v. een video gericht feedback en advies. Weet dat ik nooit je werk af zal kraken. Ik zal áltijd opbouwend feedback geven en zal dit onderbouwen door middel van analyses, onderzoeken en andere feiten.

u

4. Afsluitende Q&A

Tijdens deze gezamelijke afsluitende zoomsessie, kun je nog extra vragen stellen of eventueel kort feedback.

Na deze afsluiting ontvang je ook je certificaat in de mail. Je harde werk mag beloond worden, je bent nu een design master!

De thema’s

De summer challenge is er zowel in een grote als in een kleine variant. De Quicktart challenge zal meer inzoomen op losse onderdelen. De Extended challenge zal meer inzoomen op het geheel. Uiteraard kun je aan beide challenges deelnemen.

Quickstart Challenge – 24 juni t/m 5 juli
R

Opdracht 1: Ontwerp een pakkende hero

Masterclass: maandag 24 juni -10.30 uur.

R

Opdracht 2: Ontwerp testimonials die eruit springen

Masterclass: Donderdag 27 juni – 09.30 uur

R

Opdracht 3: Ontwerp een converterende e-mail opt-in

Masterclass: Maandag 1 juli – 9.30 uur

R

Afsluiter: Proost op jouw ontwerp reis!

Donderdag 4 juli – 9.30 uur

Extended Challenge – 5 t/m 31 augustus
R

Opdracht 1: Homepage Harmonie: ontwerp een uitgebreide homepage

Masterclass: Maandag 5 augustus – 10.00 uur

R

Opdracht 2: Ontwerp een indrukwekkende portfolio case

Masterclass: Maandag 12 augustus – 10.00 uur

R

Opdracht 3: Ontwerp een winstgevende salespage

Masterclass: Maandag 19 augustus – 10.00 uur

R

Opdracht 4: Ontwerp een converterende registratiepagina

Masterclass: Maandag 26 augstus – 10.00 uur

R

Afsluiter: Proost op jouw ontwerp reis!

Donderdag 29 augustus – 10.00 uur

Even praktisch

Webdesign Mastery summer challenge – Quickstart

24 juni t/m 5 juli 2024

€97,-

Excl. btw.

A

Quickstart challenge (24 juni t/m 5 juli 2024)

A

3 Masterclasses + afsluitende Q&A (en replays)

A

3 opdrachten

A

Persoonlijke feedback (video)

A

Certificaat van deelname

A

Mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp

Webdesign Mastery summer Challenge- Extended

5 t/m 31 augustus 2024

€197,-

Excl. btw.

A

Extended challenge (5 t/m 31 augustus 2024)

A

4 Masterclasses + afsluitende Q&A (en replays)

A

4 grote opdrachten ( 1 opdracht per week)

A

1x persoonlijk feedback d.m.v. video

A

1x persoonlijke feedback schriftelijk (mail)

A

Certificaat van deelname

A

Mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp

Webdesign Mastery summer Challenge- Combi

Beide challenges

€250,-

Excl. btw. (€44,- korting)

A

Quickstart challenge (24 juni t/m 5 juli 2024)

A

Extended challenge (5 t/m 31 augustus 2024)

A

7 masterclasses + 2 afsluitende Q&A’s (en replays)

A

7 opdrachten

A

Persoonlijke feedback (zie Quickstart en Extended)

A

2 certificaten van deelname

A

Mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp

Gratis Boost session!

Ga jij deze challenge aan?

Meld je direct aan en geniet van een zomer vol design uitdagingen!

Hi, Ik ben Cheryl

Strategisch Webdesigner & opleider voor webdesigners

Na meer dan 13 jaar actief te zijn geweest als strategisch webdesigner, ben ik enorm trots op het feit dat ik meer dan 100 websites heb mogen creëren en analyseren. Elke site vertelt zijn eigen unieke verhaal en ik vind het fantastisch om dat verhaal telkens weer in een unieke, passende en vooral converterende website te mogen opleveren voor iedere klant.

Door de jaren heen heb ik niet alleen de technische kant van een website geperfectioneerd, maar ook de kunst om echt te begrijpen wat mijn klanten nodig hebben. Na meer dan 100 klanten te hebben geholpen, kwam ik er namelijk achter dat een goede website niet alleen mooi moet zijn, maar ook naadloos moet aansluiten bij de doelen en visie van mijn klanten.

Om me heen zag ik de afgelopen 13 jaar andere webdesigners stoeien: hoe kun je nu voor een redelijke prijs een website voor een bedrijf maken die ook resultaten oplevert? Zonder dat jij als webdesigner daar uren, weken of zelfs maanden mee bezig bent, telkens weer dansend naar de pijpen van je klant. Nachten doorwerken, weekenden opofferen… ik zag en zie heel veel webdesigners om me heen voor wie dit de dagelijkse praktijk is.

Inmiddels weet ik dat het ook anders kan. Heb ik ervaren hoe je écht tevreden klanten krijgt, zonder dat je altijd maar weer hoeft klaar te staan voor je klant op een moment dat het je nét niet uitkomt. die ik heb gebundeld in mijn speciaal voor webdesigners ontworpen methode: Webdesign Mastery Methode©.

Ik heet je van harte welkom in de Webdesign Mastery Design Challenge!

Wat anderen over mij zeggen

 Ik raad dit aan iedereen aan die een verdiepingsslag wil maken als webdesigner. 
Die echt het vak van strategisch webdesigner wil leren en niet alleen een website als visitekaartje wilt maken.

Daarnaast is het heel fijn dat ik Cheryl altijd “lastig mag en kan” vallen met vragen als iets niet helemaal naar behoren werkt. Ze denkt met je mee en komt met oplossingen. Súper fijn!
Wat ik heb ervaren is de enorme betrokkenheid die Cheryl heeft met mij, met jou dus als klant. Ze weet het echt en ze weet het allemaal. Ze gaat je verbazen keer op keer.

Meest gestelde vragen:

Ik ben technisch v.a. die zich wil omscholen tot webdesigner, is deze challenge dan voor mij geschikt?

Jazeker! In deze challenge krijg je niet alleen een theoretische basis om de websites die je maakt kwalitatief hoogwaardig af te leveren, maar leer je ook hoe je je design skills verder kunt verbeteren. Daardoor krijg je tevreden klanten.

Ik ben een startende webdesigner, kan ik dan meedoen?

Heb jij enigzins ervaring en ben je klaar voor een volgende stap? Dan is deze challenge heel leuk om mee te doen. Heb je nog nooit een website gemaakt? Dan wordt het wel pittig, maar je mag jezelf best af en toe uitdagen 😉 .

Hoeveel tijd kost deze challenge?

De masterclasses duren maximaal een uur. Daarnaast hangt er er vanaf welke challenge je kiest. 

In de Quickstart challenge zitten kleinere opdrachten die je in een uurtje kan doen. Deze challenge is korter en heeft een wat hoger tempo. 

In de Extended challenge zitten grote opdrachten. Afhankelijk uiteraard van jouw skills die je al, zou ik ongeveer 2 a 3 uur uittrekken om aan de slag te gaan met de opdracht. Je hebt bij de Extende challenge een week om de opdracht te maken en in te leveren. 

Welke tool moet ik gebruiken?

Deze keuze is volledig aan jou. Ik werk zelf met Figma. Maar als jij met Adobe XD, photoshop, illustrator of Canva werkt vind ik dat helemaal prima. 

Je levert uiteindelijk het ontwerp in png of jpg formaat bij mij in. Ik ga je namelijk niet leren hoe je met tools werkt, het gaat hier echt inhoudelijk om het opzetten van een gebruiksvriendelijk en mooi design.  

Ik wil na deze challenge jouw opleiding instromen, kan dat?

Absoluut! Je hebt met deze challenge zelfs al een tipje van de sluier gekregen. Sterker nog, als jij besluit nu al in te stappen voor opleiding (start 23 september 2024) dan krijg je beide challenge versies er gratis bij!

Alle informatie over de Webdesign Mastery vind je op deze pagina. Daar kun je een Boost sessie inplannen en kijken we of de Mastery geschikt is voor je.

Wat is het verschil tussen de quickstart en de extended challenge

De Quickstart challenge is een kort maar krachtige challenge. In 2 weken verwerk je 3 opdrachten die op 1 design element zijn gericht. Hierdoor kun jij je verdiepen in bepaalde design elementen en helemaal opgaan in de details. Je zult hier ook veel meer kijken naar interactie en gebruiksvriendelijkheid van het element. Daarbij ontwerp je meer dan 1 exemplaar. Zo kun je denken aan 3 verschillende ontwerpen voor een testimonial. Dit daagt je écht uit om out of the box te denken. 

De Extended challenge is een grote challenge van 4 weken waarin we 1 pagina per week ontwerpen. Dit zijn dus volledige pagina’s en duik je meer in de wereld van hierarchie, kleuren en lettertype in combinatie met de customer journey en gebruiksvriendelijkheid. Deze challenge daagt je écht uit om een briefing volledig uit te pluizen en hierbij een passend en uniek ontwerp te maken. 

Welke keuze is voor mij het beste geschikt?

De quickstart challenge is voor jou als webdesigner als je meer wilt leren over gebruiksvriendelijkheid, vorm en je meer variaties wilt leren ontwerpen zodat je niet vast blijft zitten aan een en hetzelfde design. 

De extended versie is er voor jou als webdesigner als je wilt leren om een briefing helemaal uit te pluizen en hiermee constant unieke maar ook juiste ontwerpen wilt leren maken. Tijdens deze challenge leer je echt hoe je de input die je krijgt van je klant kunt omzettend naar een ontwerp dat voldoet aan de wensen en eisen, zodat jij altijd spot-on werk levert!

Je kunt ervoor kiezen om beide challenge te doen. Dan leer je alles wat hierboven staat.

Staat je vraag er niet bij of heb jij een andere vraag, stuur dan een mailtje naar cheryl@cprecision.nl. Daar help ik je graag verder. 

Laten we samen knallen deze zomer.

Meld je direct aan en geniet van een zomer vol design uitdagingen!